Vroci stolcek, ki razkriva ultimatno resnico tvojega sebstva.

May 6, 2022

 - Napisal Alex Marinković

Play
Mute

Vroci stolcek mu recem zato, ker se tam odkrije vse kar nas muci ze skoraj celo ali del nasega zivljenja. Velikokrat obcutki in podozivljanja starih potalcenih stvari niso prijetna, ampak so kljucni dejavnik za naso osebno rast tako na cloveskem in " duhovnem" planu. Na cloveskem planu mislim na izrazitejsi mir v nasem vsakdanjem zivljenju. Na duhovnem pa k prepoznavnosti tistega kar je vecno in ne se ne spreminja, kar je ze veke vekov tukaj se pred nasim rojstvom.

Spoznanje tega kar je vedno tukaj se pred prvo mislijo jaz sem, je kljucni dejavnik za osvoboditev od dolocenih pogojevanj, ki smo jih pridobili od sveta v katerem zivimo.  

Eno in drugo gresta z roko v roki.

Ker smo cloveska bitja z izkusnjo "duhovnega" je potrebno ozavstiti in ponotranjiti oba aspekta.

Ponotranjenje obeh aspekto

v prinese enost in odobravanje tistega kar je v tem trenutku prisotno za vas.

Odpor do zalosti, jeze, razocaranja.. prenaha biti nas sovraznik, temvec postane nas najiskrenejsi zaveznik in pot do resnice. Tisto kar smo je odprti prostor, ki dovoljuje vsemu, da je tukaj brez obsojanja in pritozevanja.

Verjamem, da ni lepsega darila za clovesko bitje, ko se neha otepati starih obcutkov, ki ga  se vedno definirajo in mu pripisujejo lazno identiteto.

Ponotranjenje obeh aspektov, tako cloveskega kot duhovnega ne prinese samo vecjega miru temvec tudi ljubezen in globoko razumevnje ter socutje do drugo zivecih bitji. Biti razdvojeni med enim ali drugim prinasa nemir ali morda tudi vojno v nas samih, ki pa se projecira tudi na druge ljudi z katerimi se srecujemo.

Oglejte si druge Pisanja