Play
Mute

POTOPI SE V TISINO SVOJEGA SEBSTVA

Oct 29, 2022
-
Oct 29, 2022
Hide Map
60 EUR

POTOPI SE V TISINO SVOJEGA SEBSTVA.
Nase zivljenje, ki ga zivimo je polno vzponov in padcev. Borimo se iz dneva v dan, da bi poiskali sreco ali mir v nasem vsakdanjem zivljenju.
Vsak od nas, se je sigurno srecal z strahom, obupom, zalostjo, nizko samopodobo ali kaksnim drugim custvom.
To so seveda naravne tandencije zivljenskega toka, ki ga zivimo. Ta zivljenski tok je tudi skreiral nas ego, ki mu pravim JAZ.
Kaj, ce vam recem, da obstaja prostor kjer lahko ponovno srecas sebe, ter ne nosi teze osebnosti in ni pogojen s strani sveta v keterem zivimo.
Ta prostor je neomajna nedualna resnica tvojega sebstva, ki se vedno izraza kot mir ter radost.
Zivljenje, bo se vedno teklo v svojem velicastnem spreminjajocem se toku, ki je velikokrat neisprosno in bolece in ni nikoli pravicno s strani osebnega vidika.
Srecati ponovno sebe, pomeni to, da si pripravljen za voljo resnice, odloziti vsako zgodbo, ki jo nosis in si jo pripovedujes leta in leta in si tako dovolis potopiti v globino svojega sebstva, ki ne nosi teze osebnosti in je vedno sama po sebi radostna.
Taksno spoznanje, ponovno pripelje do svezine in vecje lahkotnosti in miru v nasem turbulentnem zivljneju.
V kolikor se vsaj malo zavedas, o cem govorim je to edinstvena priloznost za tebe, da razisces za sebe, kaj je mimo vsake ideje, misli in prepricanj, ki jih nosis leta in leta in se tako ponovno potopis v svezino svojega sebstva, ki je center vseh nasih cloveskih tandencij in hkrati ne nosi nobene teze osebnosti.
Taksno spoznanje lahko pripelje in konca osebni tok psiholoskega trpljenja za samega cloveka, ter se zacne izrazati kot mir in radost v vasem vsakdanjem zivljenju.

Na srecanju bomo zaceli z meditaciji v tisini. Nato bom zacel z spontanim govorom, ki bo lahko izzvala dolocena vprasanja na katera bom odgovoril ali vas pa poklical k razresevanju.

POTEK IZPRASEVANJA: Vedno pricnem z izprasevanjem, da bi lahko odkril vzrok vasega problema. Tukaj se je potrebno resnico odpreti in biti resnicno iskreni z mano predvsem pa samim seboj, ker edino tako boste lahko naredili trajano spremembo in tako koncali vase trpljenje.

NASLOV KJER SE BO ODVIL DOGODEK: Ulica Jana Husa 1, 1000 Ljubljana

Zacetek:

29.10.2022 ob 10h do 17h
od 10h do 11:30 prvo srecanje
od 11:30 do 13h cas kosila
od 13h do 14:30 drugo srecanje

od 14:30 do 15h kratka pavza
od 15h do 17h tretje srecanje

Ker bom sprejel samo 25 Ljudi, je rezervacija nujno potrebna. Placate 20eur na moj osebni racun, da potrdite vaso rezervacijo. Moznost odjave vsaj 2dni pred zacetkom eventa.

Nakazilo:
Aleksandar Marinkovic
kocevska cesta 122, 1291 Skofljica
TRR: SI56 0400 1001 9213 264
SWIFT: KBMASI2X

back to events