Play
Mute

BODI INTIMEN S TEM KAR JE

Dec 4, 2022
-
Dec 4, 2022
Hide Map
45EUR

Ko sem se podal na svojo pot pred 19timi leti, se mi ni sploh sanjalo kaj v resnici iscem ali si zelim. Vedel sem, da trpim in da nisem zadovoljen z svojim zivljenjem. Zacel sem meditirati obiskovati razne seminarje ter ucitelje in vsak od njih je imel svoj koncept ali ucenje, ki so mi pomagali odstreti zaveso moje namisljene resnice in da sem lahko prepoznal kaj si v resnici zelim.
Sedaj ugotavljam skozi svoje delo, da si nekako vsi zelimo enako in to je biti srecni. Ampaka, ali smo res lahko srecni brez da bi spoznalo sebe?
Mislim, da je tukaj odgovor popolnoma jasen! Sreca se zacne izrazati, ko se resnicno potopimo v sebe in smo resnicno intimni z vsakim delom nas samih. Biti intimen z samim seboj ne izkljucuje nicesar. To za mene pomeni, da ce se v trenutku pojavi strah sem intimen z strahom brez da bi ga probal odmakniti ali naplesti zgodbo. Ce se pojavi negotovost sem resnicno intimen z negotovostjo. Ko se pojavi mir ali sreca, da sem resnicno intimen z mirom ali sreco. Intimni smo lahko samo takrat, ko si povemo resnico pa tudi ce je boleca in ne zelimo iti tja. Intimni smo lahko samo iz trenutka v trenutek in ja vcasih je strasljivo, ker v resnicni intimnosti cel svet o tebi ali kakrsnakoli zgodba o tebo kolapsira in se znajdes v nicevosti, ki je sama po sebi ze celovita ter izpolnjena. Ko se zacnemo tega pocasi zavedati se v nas sporzi veliki YES in se tako predajamo in ne upiramo resnici, ki se pojavlja v danem trenutku.
Ja, seveda je potreben cas in potrpezljivost. Sej se tudi nasa identiteta ni zgradila v enem dnevu. Ampak, ko smo resnicno intimni z samim seboj, potem lahko tudi znanec ali neznanec obcuti tvojo odprto prisotnost, ki je nekako povabilo tudi za njega da se lahko povezeta in delita to intimno srecanje v danem trenutku. In to je resnicno darilo, ki si clovek lahko da samemu sebi in pa svetu v katerem zivi. All is LoVe

❤️

V kolikor si pripravljen/a zazreti se v sebe in si priznati stvari katere si nisi priznal/a leta in leta in se tako ponovno povezati z samim ali samo seboj in tako ponovno obcuti svojo neomajno prisotnost sedanjega trenutka ki je resnicno intimna z vsem kar je si srcno vabljen/a.

To ni nekaj novega, je pa vedno svobodnega ter radostnega.

Piceli bomo z meditacijo v tisini in potem bom zacel z spontanim govorom, in nato odgovarajal na vasa vprasanja. Potem boste imeli moznost poglobljenjega izprasevanja, da bi lahko zakljucili z zgodbo v katero vrjamete in ponovno ratali intimni z samim seboj.

Zacetek ob 10 do 11:30
malica ob 11:30 do 13h
drugi del ob 13h do 15h

CENA SRECANAJ ZNASA 45EUR

Ker bom sprejel samo 20 Ljudi, je rezervacija nujno potrebna. Placate 15eur na moj osebni racun, da potrdite vaso rezervacijo. Moznost odjave vsaj 2dni pred zacetkom eventa.

Nakazilo:
Aleksandar Marinkovic
kocevska cesta 122, 1291 Skofljica
TRR: SI56 0400 1001 9213 264
SWIFT: KBMASI2X

 

 

back to events