Mnenja Drugih

Play
Mute

Mnenja

Tadeja Drolc
July 1, 2022

Iščem besede, s katerimi bi opisala stanje dan po terapiji. Samo sem v miru in hvaležnosti, Aleksandar.

Klemen Klemenc
July 2, 2022

Aleksandar je pravi profesionalec, ker se zna prilagoditi vsakemu trenutku in vsakemu človeku posebej. Pride tja kjer se nahaja človek. Ne vsiljuje svojih konceptov in prepričanj vendar z spretnimi vprašalnicami pripelje človeka do jedra težave. Rešitve ima vsak že v sebi in Alex z svojo prisotnostjo zdravljenje samo ojača in pomaga odstranjati plasti iluzij uma, ki prekrivajo našo resnično naravo sreče in miru. Njegova ljubezen do ljudi se močno čuti in to mi je zelo pomagalo, da sem se lahko odprl v srcu in se soočil z svojo bolečino. Hvala ti iz srca!

Tina
June 18, 2022

Nepozabno, čudovito popotovanje, osvobajajoča in osrečujoča izkušnja🙏 hvaležna do vesolja 🙏🌟priporočam vsakemu🌟

Irena Zupanc
April 21, 2022

Pravi terapevt, učitelj je tisti ki ti občutek bremena odvzame, ne pa doda. In ravno to sem doživela pri Alexu. Občutek miru, ljubezni, blaženosti. Na koncu terapije sploh nisem vedela kaj je bil moj problem. Občutila sem le to, da sem v telesu 2 toni lažja, mišice v ramenskem in prsnem delu so se sprostile, rame padle dol, lahko sem se odahnila in zadihala. Aaaaaaaa.... Življenje je lepo. Iskren nasmešek. Hvala, hvala, hvalaa Alex ker si 🙏❤️ (Translated by Google) A true therapist, a teacher is one who takes away your sense of burden, not adds it. And that's exactly what I experienced with Alex. A feeling of peace, love, bliss. At the end of the therapy, I didn’t even know what my problem was. I only felt that I was 2 tons lighter in my body, the muscles in my shoulder and chest relaxed, my shoulders fell down, I was able to breathe and breathe. Aaaaaaaa .... Life is Beautiful. An honest smile. Thank you, thank you, thank you Alex for being 🙏❤️

Sasa Nastran
April 21, 2022

Aleks je mehek in fokusiran terapevt, ki te z lahkoto vodi tudi čez težke nevihte. Moja izkušnja je izredno dobra in bi ga vsekakor priporočala vsakemu, ki si želi miru in resnice. (Translated by Google) Alex is a soft and focused therapist who easily guides you even through difficult storms. My experience is extremely good and I would definitely recommend it to anyone who wants peace and truth.

Izabela C.
December 19, 2021

Pozdravljen Alex Danes bi se ti rada res iz srca zahvalila za vse seanse s teboj. Ob katerih sem najbolj prišla do spoznanja, da srečo in mir najprej najdemo sami znotraj sebe.

Ines S.
December 20, 2021

Moja izkušnja je zelo pozitivna, tako da terapijo z veseljem priporočam vsem, ki so pripravljeni delat na sebi.

Julia K.
January 3, 2022

Zelo dobra izkušnja in priporočam vsem, ki se znajdete v bilo kakšni čustveni stiski. V meni je zbudil novo življenje.

Karmen D.
January 18, 2022

Aleksandar je odličen terapevt. Skupaj sva načenjala tudi najtrše orehe. Ob njem se človek počuti varnega in sprejetega in tako se z lahkoto odpre in prepusti njegovemu vodstvu, ki je hkrati neomajno in izjemno intuitivno. Toplo priporočam vsakomur, ki si želi rešiti različne težave, od najbolj vsakdanjih, npr. v službi ali v odnosih, do globokih starih travm. Sama terapija je neverjetno učinkovita.

D.C.
February 15, 2022

Po prvem obisku pri Aleksandru lahko recem, da je pogovor z njim zelo prijeten. Pomaga, da stvari vidis iz drugacne perspektive in se vase poglobis. Prejel sem veliko konstruktivnih nasvetov in bom definitivno sel se kdaj :)

Anže H
March 21, 2022

Imel sem veliko travm v življenju ,ker sem biu zaničvan s strani matere je moj problem kasneje biu ta,da me je prevzela anksioznost hodilsem do različnih psihoterapevtov in psihologov ni veliko pomagalo,ko sem našel Aleksandra mi je sonce posijalo vsi ,ki imate kakšne težave,če boste obiskali Aleksandra vam bo posijalo sonce.